«

»

feb 21 2018

Bericht afdrukken

Landelijke radiovlooienmarkt

Op zaterdag 17 maart 2018 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 43ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2017 waren er meer dan 330 stands en was het aantal bezoekers bijna 4500.

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals elektronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 ‑ 15.30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8.00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

LIBÉMA, de eigenaar van het Autotron, maakt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zodat alle bezoekers een plaats hebben.

Bron: radiovlooienmarkt.nl / BAR

Share

Reacties Facebook

Reacties

Permanente koppeling naar dit artikel: https://het-bar.net/2018/02/landelijke-radiovlooienmarkt/

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh