«

»

mrt 17 2016

Bericht afdrukken

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2016 in ‘s-Hertogenbosch.

Op zaterdag 19 maart 2016 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 41ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2015 waren er meer dan 330 stands en was het aantal bezoekers bijna 5000. Uw afdelingssecretaris kan ook weer vooraf kaartjes bestellen. Hij heeft hierover een brief gekregen en het staat op onze website www.radiovlooienmarkt.nl.

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals electronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 41ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 – 15.30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8.00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in.

Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

Er is een zeer ruime parkeerplaats. In de entree is een aparte kassa van LIBÉMA die de uitrij kaarten verkoopt.
Route.

Per auto:
Het Autotron, Graafsebaan 133, 5428NL, Rosmalen is te bereiken via afrit 51 “Kruisstraat” van de A59. Het autotron is goed aangegeven op de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en op de A2 rond ‘s-Hertogenbosch.

Per openbaar vervoer:
vanaf bus station Den Bosch met bus 90 richting Heesch. Controleert via bv 9292.nl de aankomst en vertrektijden. Als alternatief is misschien www.regiotaxi-shertogenbosch.nl een mogelijkheid.

Bron: radiovlooienmarkt.nl / BAR

Share

Reacties Facebook

Reacties

Permanente koppeling naar dit artikel: https://het-bar.net/2016/03/landelijke-radio-vlooienmarkt-2016-in-s-hertogenbosch/

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh