CAMRAS organiseert conferentie over radioastronomie

Op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 organiseert stichting CAMRAS de tweede Europese conferentie over amateurradioastronomie, EUCARA-2016, in Dwingeloo.

EUCARA-2016 valt samen met de zestigste verjaardag van de ingebruikname van de Dwingeloo radiotelescoop in 1956. Het is een conferentie voor, maar ook door amateurradioastronomen. In het programma is veel ruimte voor lezingen, demonstraties en posters van de deelnemers aan EUCARA-2016. Wil je je eigen werk presenteren dan kun je je opgeven via de website.

Daarnaast biedt EUCARA-2016 rondleidingen, een meetlab, een planetarium en natuurlijk demonstraties van radioastronomie met de Dwingeloo radiotelescoop.

Deelname is open voor iedereen. Inschrijven kan tot en met zondag 3 april 2016. De kosten voor deelname zijn €50. Het bedrag is inclusief lunch op zaterdag en zondag, en de rondleidingen.

De website voor de conferentie is op www.eucara.nl . Daar kun je meer informatie vinden over het programma, inschrijven als deelnemer en het opgeven van een presentatie.
Bron: veron.nl / BAR

Share

Reacties Facebook

Reacties

Permanente koppeling naar dit artikel: https://het-bar.net/2016/01/camras-organiseert-conferentie-over-radioastronomie/

Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh